Skip to main content

Képzési modulok

Oktatási anyagainkal szeretnénk folyamatosan alkalmazkodni a természethez közeli életmód igényeihez, így egyre nagyobb és részletesebb tananyaggal készülünk a tanfolyamokon. 2016 óta a Kencelabor segíti a vállalkozni vágyókat is, ezért folyamatosan indítunk továbbképzéseket, ahol a TID (Termékinformációs dokumentum) írást, a dokumentációs segédletek árusítását, és saját tanácsadói tevékenységünkkel is megismertetjük a hallgatókat. A kozmetikai és háztartásvegyipari vállalkozás indításának minden fázisában tudunk segítséget nyújtani, így vállalkozásindítási tapasztalatunk segít megtalálni a lehetőségeket a sikeres és profi kozmetikai vállalkozás építésére. A különböző tematikájú képzési modulokon belül elérhetőek a kezdő és haladó szintek egyaránt.

Kence tanfolyamok
Kence tanfolyamok
A kence tanfolyamokon bőrőn maradó natúrkozmetikai temrékeket készítünk.
Pipere tanfolyamok
Pipere tanfolyamok
A pipere tanfolyamokon natúrkozmetikai lemosószereket készítünk a tisztálkodás és bőrápolás területén.
Tisztítószer tanfolyamok
Tisztítószer tanfolyamok
A tisztítószer tanfolyamokon környezetbarát öko háztartási tisztítószereket, kézi mosogatószert és mosószert tanulunk meg elkészíteni.
Szilárd szappan tanfolyamok
Szilárd szappan tanfolyamok
Szilárd szappan készítő tanfolyamon különböző eljárásall készíthető tisztálkodó és kozmetikai szappanokat készítünk.
Profi tanfolyamok
Profi tanfolyamok
A profi tanfolyamokat egyedi tematika alapján olyan személyeknek ajánjuk, akik hivatásos kozmetikai temrékeket szeretnének gyártani és forgalmazni, vagy már gyártanak és forgalmaznak.
Workshop, előadás továbbképzés
Workshop, előadás továbbképzés
A kozmetika és háztartás vegyiparon belüli témákban tartunk külső helyszíneken workshop-okat, előadásokat és továbbképzéseket.

Részletek

A tanfolyamokon minden kedves hallgató külön dolgozik és készíti el a saját kencéjét vagy tisztítószerét aktív csapatkommunikáció közben.

A tanfolyamot hivatásos kozmetikai termékfejlesztő tartja, aki okleveles vegyész és több mint 500 db termék fűződik a nevéhez.

Más tanfolyamokkal ellentétben mi valóban kis létszámmal max. 5 fővel dolgozunk egyszerre.

Kényelmes, jól felszerelt és légkondicionált labor áll rendelkezésre.

A jelentkezés 30% előleg előreutalásával válik érvényessé.

A feltüntetett árak bruttó árak!

Van egy jó ötleted?

Valósítsd meg velünk!