Skip to main content

Kezdő szappan tanfolyam

Szilárd szappan készítő tanfolyamunkra azok jelentkezését várjuk, akik elsősorban a szappan elméleti és gyakorlati ismeretei iránt érdeklődnek. Az alapos elmélet határtalan kreativitást ad az otthon végzett munkához, az alapos gyakorlati ismeret pedig biztonságos munkavégzést és sikerélményt. Az összes kozmetikai termék közül a lúggal készülő szilárd szappan készítése a legveszélyesebb és legösszetettebb munkafolyamat egyszerre. A tömény lúgokkal végzett munka rendkívül nagy körültekintést igényel.

Készítünk áttetsző szappant és egy kb. 1 kg hideg eljárással készített (CP) szilárd szappant, amiket az 1-2 nap megszilárdulásuk után tudja mindenki személyesen átvenni vagy aki nem félti annak postán utánaküldjük.

Jelenleg nem tervezzük "szilárd" szappan-készítő tanfolyamok indítását! Azonban szeretném a figyelmedbe ajánlani az ekvivalens pipere tanfolyamainkat!


Részletek

A tanfolyamokon minden kedves hallgató külön dolgozik és készíti el a saját kencéjét vagy tisztítószerét aktív csapatkommunikáció közben.

A tanfolyamot hivatásos kozmetikai termékfejlesztő tartja, aki okleveles vegyész és több mint 500 db termék fűződik a nevéhez.

Más tanfolyamokkal ellentétben mi valóban kis létszámmal max. 5 fővel dolgozunk egyszerre.

Kényelmes, jól felszerelt és légkondicionált labor áll rendelkezésre.

A jelentkezés 30% előleg előreutalásával válik érvényessé.

A feltüntetett árak bruttó árak!