Magunkról

A Kencelabor tanfolyamok célja, hogy megbízható, hiteles forrásból származó tudást adjon át a hallgatóinak, mellyel könnyedén elkészíthetik saját natúr kencéjüket. Oktatóink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a kozmetikumok gyártása, kutatás-fejlesztése területén, akik a tanfolyamokon figyelik az újabb tehetségek felbukkanását. A kozmetikumok és tisztítószerek készítése során kizárólag ökológiailag fenntartható, növényi eredetű összetevőket használunk, így figyelve saját és környezetünk egészségére.

A Kencelabor oktatói között vannak okleveles vegyész, biomérnök és környezetmérnök szakemberek, akik a legfrissebb tudományos eredményeket csempészik bele a tanfolyamok tananyagaiba, hogy senki ne menjen haza új ismeret nélkül.

Csapatunk

Kreiczinger Katalin
asszisztens

Beautyvlogger, lelkes amatőr kence készítő.

Fábián Attila
oktató, okleveles vegyész

Elkötelezett termékfejlesztője a fenntartható kozmetikai- és háztartásvegyipari termékeknek. Tapasztalatát hasonló témájú szabadalmak elbírálásával szerezte, azelőtt pedig okleveles vegyészként kvantumkémiai számításokkal bővítette a természettudományos világ ismereteit. A Fáma Kft. és a Xunox Kft. ügyvezetője.

  • img