

A Tego Care PSC 3 egy növényi eredetű, nemionos O/V (olaj a vízben) emulgeálószer, amely alkalmas érzékeny bőrre szánt kozmetikai készítményekhez is. Kifejezetten bőrbarátnak számít, és stabil, hidratáló emulziókat képes létrehozni. Lehetővé teszi különféle természetes és olajos összetevők elegyítését vizes fázisokkal, krémes állagot biztosítva és segítve a hatóanyagok egyenletes eloszlását a bőrön.

A Tego Care PSC 3 egy növényi eredetű, nemionos O/V (olaj a vízben) emulgeálószer, amely alkalmas érzékeny bőrre szánt kozmetikai készítményekhez is. Kifejezetten bőrbarátnak számít, és stabil, hidratáló emulziókat képes létrehozni. Lehetővé teszi különféle természetes és olajos összetevők elegyítését vizes fázisokkal, krémes állagot biztosítva és segítve a hatóanyagok egyenletes eloszlását a bőrön.

Növényi eredetű kozmetikai aktív hatóanyag-keverék, amely marshmallow- (gyökér) és mezei zsurló-kivonatokból áll, és a bőr természetes védelmi mechanizmusait támogatja az UV-sugárzás okozta károk ellen. Ez a fitokomplex erősíti a bőr barrier funkcióját, segít hidratálni, csökkenti a bőrpírt, és támogatja a bőr egészséges megjelenését napozás előtt és után.

Növényi eredetű kozmetikai aktív hatóanyag-keverék, amely marshmallow- (gyökér) és mezei zsurló-kivonatokból áll, és a bőr természetes védelmi mechanizmusait támogatja az UV-sugárzás okozta károk ellen. Ez a fitokomplex erősíti a bőr barrier funkcióját, segít hidratálni, csökkenti a bőrpírt, és támogatja a bőr egészséges megjelenését napozás előtt és után.

A réz-PCA egy olyan vegyület, amely fontos funkciókat lát el a bőr egészségében. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, védi a bőrt a szabadgyökök okozta károsodástól, és részt vesz a kollagén és elasztin termelésében, hozzájárulva a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzéséhez. Gyulladáscsökkentő hatású is lehet, segít csillapítani az irritációt és pirosodást. Kiválóan alkalmazható anti-aging, bőrnyugtató és sejtregeneráló készítményekben.

A réz-PCA egy olyan vegyület, amely fontos funkciókat lát el a bőr egészségében. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, védi a bőrt a szabadgyökök okozta károsodástól, és részt vesz a kollagén és elasztin termelésében, hozzájárulva a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzéséhez. Gyulladáscsökkentő hatású is lehet, segít csillapítani az irritációt és pirosodást. Kiválóan alkalmazható anti-aging, bőrnyugtató és sejtregeneráló készítményekben.
Értesülj elsőként az új tanfolyamokról és ajánlatokról.