Képzések, szolgáltatások
person pic
Oktatási anyagainkal szeretnénk folyamatosan alkalmazkodni a természethez közeli életmód igényeihez, így egyre nagyobb és részletesebb tananyaggal készülünk a tanfolyamokon. 2016 óta a Kencelabor nem csak a hobbi/amatőr, de a profi vállalkozásokat és vállalkozni vágyókat is segíti, ezért folyamatosan indítunk továbbképzéseket.
A kozmetikai és háztartásvegyipari vállalkozás indításának minden fázisában tudunk segítséget nyújtani, így vállalkozásindítási tapasztalatunk segít megtalálni a lehetőségeket a sikeres és profi kozmetikai vállalkozás építésére. A különböző tematikájú képzési modulokon belül elérhetőek a kezdő és haladó szintek egyaránt.
Kence tanfolyamok

Kence tanfolyamok

A kence tanfolyamokon natúrkozmetikai testápolót, arckrémet és más bőrőn maradó temrékeket készítünk.

Pipere tanfolyamok

Pipere tanfolyamok

A pipere tanfolyamokon natúrkozmetikai lemosószereket készítünk a tisztálkodás és bőrápolás területén.

Tisztítószer tanfolyamok

Tisztítószer tanfolyamok

A tisztítószer tanfolyamokon környezetbarát öko háztartási tisztítószereket, kézi mosogatószert és mosószert tanulunk meg elkészíteni.

Workshop, előadás továbbképzés

Workshop, előadás továbbképzés

A kozmetika és háztartás vegyiparon belüli témákban tartunk külső helyszíneken workshop-okat, előadásokat és továbbképzéseket.

Egyéni tanfolyamok

Egyéni tanfolyamok

Az egyéni tanfolyamon a meglévő képzési modulkat lehet tetszőlegesen összeválógatni és elsajátítani egy előre megbeszélt alkmas időpontban.

Profi tanfolyamok

Profi tanfolyamok

A profi tanfolyamokat egyedi tematika alapján olyan személyeknek ajánjuk, akik hivatásos kozmetikai temrékeket szeretnének gyártani és forgalmazni, vagy már gyártanak és forgalmaznak.

Részletek
  • A tanfolyamokon minden kedves hallgató külön dolgozik és készíti el a saját kencéjét vagy tisztítószerét aktív csapatkommunikáció közben, tehát a leírásokban szereplő termék mennyiségek / fő értendőek, amiket különféle kisebb tégelyekbe airlesekbe lehet kiszerelni !
  • A tanfolyamot hivatásos kozmetikai termékfejlesztő tartja, aki okleveles vegyész és több mint 500 db termék fűződik a nevéhez.
  • A részvételhez jár a Kencelabor VIP Facebook csoport  tagság, ahol nem csak bármilyen témában lehet kérdezni, hanem olyan inormációkhoz is hozzá lehet jutni, amik jelentősen túlmutatnak a tanfolyamok anyagain.
  • Más tanfolyamokkal ellentétben mi valóban kis létszámmal max. 5 fővel dolgozunk egyszerre.
  • Kényelmes, jól felszerelt és légkondicionált labor áll rendelkezésre.
  • Jelentkezés a teljes összeg befizetésével válik érvényessé.
  • A feltüntetett árak bruttó árak!
Hogy ne maradj le tanfolyamról, iratkozz fel hírlevelünkre!